- Spatiul de joaca sub numele de HERA CLUB include doua spatii diferite cu o curte comuna: Hera Kids destinat copiilor sub 11 ani, si Hera Teen destinat copiilor peste 11 ani.

- Spatiul de joaca Hera Club interior si exterior este dotat cu camere de supraveghere.

- Pentru a rezerva data si intervalul orar dorit, se va achita un avans de 50 lei din costul petrecerii, suma care nu se restitie in cazul in care anulati petrecerea.

- Pretul petrecerilor se refera la un singur sarbatorit ( exceptie fac gemenii sau fratii nascuti in aceeasi zi). Pentru petreceri comasate se percepe o taxa de 100 lei peste pretul petrecerii de baza.

- Petrecerile la Hera Kids se pot organiza doar la sfarsit de saptamana la orele prestabilite 10.00-13.00, 13.30- 16.30, 17.00- 20.00. Exceptie face vacanta de vara cand petrecerile se pot desfasura in timpul saptamanii doar dupa ora 17.00.

– Copii sub 3 ani au nevoie de o supraveghere deosebita. Parintii sunt rugati sa vina in ajutorul personalului Hera Kids. Nu ne putem asuma raspunderea supravegherii copiilor cu varsta de sub 3 ani.

– Unele activitati se pot desfasura doar in exterior si in cazul in care ne permite vremea.

– Vara, petrecerea se poate desfasura si in exterior si in interior.

 – Pretul stabilit pentru o petrecere include obligatoriu doar spatiul de joaca pt un interval de timp prestabilit ( de regula, 3 ore) cu exclusivitate. Serviciile din oferta au titlu gratuit si nu fac parte din nici un fel de reducere daca clientul renunta la una din ele.

- Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in programul unei petreceri la oricare din detaliile ofertei gratuite in functie de disponibilitate sau grupul de copii care este prezent. Ex: personajul poate sta intre 15 minute si 2 ore, daca grupul de copii agreaza sau nu joaca cu acesta ( ex.exista cazuri in care copiii sunt speriati de costumatia unui clovn, sau Mickey Mouse). Daca numarul de copii este foarte mare, sau daca grupul de copii prefera joaca colectiva cu animatorii, pictura pe fata ar putea fi scoasa si program, datorita timpului.

- Programul animatorilor si a personajului incepe doar daca toti invitatii sunt prezenti.

- Preturile sunt afisate pe site. Pretul difera in functie de numarul de copii astfel: peste 15 copii (se numara copii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 14 ani, inclusiv sarbatoritul), se achita treapta urmatoare de pret, chiar daca numarul este depasit cu un singur copil. La fel se procedeaza si la grupul de peste 25 de copii.

- Petrecerea incepe exact la ora stabilita si nu mai devreme. In cazul in care doriti sa veniti mai devreme decat ora stabilita se vor creea neplaceri de genul: intersectia cu o petrecere in desfasurare sau curatenia dintre petreceri, fapt care duce la neplacerea de a astepta afara pana la inceperea petrecerii dvs.

- Hera Club este loc de joaca pentru copii si deaceea are angajati animatori socio-educativi disponibili doar pentru nevoile si distractia copiilor, caatare rugam parintii sarbatoritului sa ofere toata atentia adultilor invitati si sa raspunda cerintelor acestora.

– Hera Club isi rezerva dreptul de a face doua petreceri simultan in cazul in care sunt cereri pentru ambele spatii de joaca. Oferim garantia ca invitatii de la petreceri sa nu se intersecteze in nici un fel.

- Petrecerile desfasurate la Hera Teens au reguli speciale spre deosebire de Hera Kids: Intrarea se face cu incaltamintea stradala, temperatura ambientala este de 20 grade permanent, intrarea adultilor este limitata.

- Hera Club ofera libertatea de alegere a meniului sau a tortului de catre clienti dar cu asigurarea prin certificate de conformitate.

– In spatiul interior, nu este permisa intrarea cu incaltaminte. Hera Kids pune la dispozitie papucei de plastic iar invitatii sunt obligati sa le poarte in interior. Prin acest gest evitam contaminarea spatiului, sau ranirea copiilor desculti din spatiu.

- Preturile afisate sunt valabile incepand cu 1 septembrie 2016 si pot face obiectul modificarilor neanuntate.

- In cazul in care perecerea se prelungeste, costul suplimentar este de 100 lei pentru fiecare ora care depaseste programul initial de 3 ore si se face in functie de disponibilitate. O jumatate de ora este 50 lei.

-Toaletele de la Hera Kids sunt curatate si igienizate inaintea fiecarei petreceri. Daca sesizati nereguli va rog sa anuntati personalul. Curatenia la toaleta trebuie pastrata in limitele bunului simt, pentru urmatorul utilizator. Toaletele copiilor sunt folosite doar de copii. Adultii au toaleta separata.

- Prestatia animatorilor/personajului necesita energie si concentrare deosebita. Pentru buna desfasurare a petrecerii, adultii sunt rugati sa nu intervina sau sa perturbe in nici un fel activitatea in curs.

- Hera Club nu isi asuma nici o raspundere pentru lucrurile pierdute sau distruse in timpul unei petreceri. Spatiu de joaca este dotat cu camere de supraveghere care inregistreaza permanent.

– Jocurile cu apa se desfasoara doar in spatiul de joaca exterior. In cazul in care vremea este nefavorabila, petrecerea “Nebunie cu apa” se transforma in petrecere standard.

- In perimetrul locului de joaca interior si exterior Hera Club, nu se fumeaza si nu se consuma bauturi alcolice. La fel, nu sunt permise focurile de artificii sau artificiile pe tort.

Termeni si condiţii de utilizare a site-ului : http://www.hera-kids-after-school.ro/
ACCEPTAREA CONDITIILOR

 

Cuvinte cheie dupa care poate fi localizat acest site cat mai usor de pe intreg teritoriul Romaniei:

Petreceri copii Targoviste, Joaca Targoviste, Loc de joaca pentru copii Targoviste, Afterschool Targoviste, Afterschool Dambovita, Pret afterschool Targoviste, Pret ieftin Afterschool Targoviste, Pret ieftin afterschool Dambovita, Pret petrecere targoviste, Chitara Targoviste, Pret chitara Targoviste, Pret cursuri chitara Targoviste, Pret cursuri chitara dambovita, Pret curs de teatru Targoviste, pret cursuri de teatru Targoviste, pret cursuri teatru targoviste, pret petrecere copii targoviste, pret meditatii targoviste, pret meditatii matematica targoviste, pret meditatii engleza targoviste, pret cursuri de dans targoviste, pret cursuri dans targoviste, pret zumba targoviste, pret curs zumba targoviste, pret zumba pentru copii targoviste, pret zumba copii targoviste, pret meditatii limba engleza targoviste, pret meditatii engleza targoviste, pret meditatii matematica targoviste, pret meditatii limba engleza targoviste, pret meditatii gimnaziu targoviste, pret meditatii limba romana targoviste, pret meditatii dambovita, piscina cu bile targoviste, pret piscina cu bine targoviste, pret inchiriere elsa targoviste, pret inchiriere cenusareasa targoviste, pret inchiriere batman targoviste, batman targoviste, battman targoviste, pret inchiriere battman targoviste, pret inchiriere spiderman targoviste, pret centru de joaca targoviste, pret centru de meditatii targoviste, pret costume targoviste, pret

animatori profesionisti targoviste, animatori targoviste, actori animatori targoviste, inchiriere actori animatori targoviste, pret inchiriere actori animatori targoviste, costume de carnaval targoviste, pert costume de carnaval targoviste, pret inchiriere costume carnaval targoviste, pret inchiriere costume carnaval dambovita, pret before school targoviste, pret ursitoare targoviste, pret inchiriere ursitoare targoviste, cele mai bune ursitoare targoviste, cele mai bune ursitoare dambovita, cele mai bune ursitoare romania, cele mai bune ursitoare romania, cele mai bune ursitoare europa, cele mai bune ursitoare
de pe glob, cele mai bune ursitoare de pe tera, cele mai bune ursitoare din galaxie, pret cele mai bune ursitoare targoviste, pret ursitoare targoviste, tarife ursitoare targoviste, pret ursitoare Dambovita, pret ursitoare Titu, pret ursitoare Gaiesti, pret ursitoare Moreni, pret ursitoare Ploiesti, pret ursitoate Campina, pret ursitoare pitesti, pret inchiriere ursitoare pitesti, cele mai frumoase ursitoare targoviste, cele mai frumoase ursitoare dambovita, pret ursitoare frumoase targoviste, pret inchiriere ursitoare frumoase targoviste, pret inchiriere ursitoare frumoase romania, pret inchiriere ursitoare frumoase pitesti, ursitoare frumoase pitesti, ursitoare frumoase targoviste, ursitoare foarte frumoase targoviste, ursitoare deosebite targoviste, pret ursitoare frumoase, pret ursitoare copii targoviste, pret ursitoare copii dambovita, pret ursitoare copii pitesti,
pret ursitoare copii ploiesti, ursitoare pitesti, ursitoare targoviste, ursitoare botez targoviste, pret ursitoare botez targoviste,
ursitoare botez, pret ursitoare botez Gaiesti, pret ursitoare Dambovita, pret ursitoare Titu, pret ursitoare Gaiesti, pret ursitoare Moreni, pret ursitoare Ploiesti, pret ursitoate Campina, pret ursitoare frumoase, pret ursitoare copii targoviste,
pret ursitoare botez targoviste, pret ursitoare botez dambovita, pret ursitoare botez romania, pret ursitoare botez europa, pret ursitoare botez terra, pret ursitoare botez univers, pret ursitoare botez Gaiesti, pret pictura pe fata targoviste, pret pictura pe fata dambovita, pret face painting targoviste, pret baloane modelate targoviste, pret modelaj baloane targoviste, pret vacanta de vara targoviste, pret tabere targoviste, pret tabere dambovita, tabere targoviste, pret tabere scolare targoviste, pret tabere scolare dambovita, pret loc de joaca targoviste, pret vacanta copii targoviste, pret vacanta de vara targoviste, pret petrecere regatul de ghiata targoviste, pret petrecere zi de nastere targoviste, pret organizare zi de nastere targoviste, pret onomastica targoviste,
pret petreceri copii targoviste, pret petreceri targoviste, pret organizare petreceri targoviste, pret instructori de dans targoviste, pret instructori de zumba targoviste, pret petrecere pirati targoviste, pret inchiriere mos craciun targoviste, pret inchiriere mos craciun dambovita, pret inchiriere costume targoviste, costume serbare targoviste, pret costume serbare targoviste, pret costume bal mascat targoviste, bal mascat targoviste, inchiriere costume bal mascat targoviste, inchiriere profesoare meditatii targoviste, inchiriere costume targoviste, inchiriere iepuras targoviste, inchirire masti targoviste, pret inchiriere
masti targoviste, pret inchiriere rochii bal mascat targoviste, petrecere, petrecere copii, joaca, loc de joaca pentru copii, afterschool, after school, after school Targoviste, afterschool Dambovita, loc de joaca pentru copii Dambovita, petrecere Targoviste, chitara, curs de chitara, curs de teatru, cursuri de teatru, cursuri de chitara Targoviste, cursuri de dans Targoviste, zumba Targoviste, zumba copii, zumba copii Targoviste, meditatii Targoviste, curs teatru targoviste, pret curs teatru targoviste, oferta cursuri teatru targoviste, oferta cursuri actorie targoviste, pret cursuri actorie targoviste piscina cu bine, meditatii matematica gimnaziu Targoviste, meditatii gimnaziu Limba Romana, meditatii matematica, meditatii Limba Engleza copii,
meditatii Limba Engleza Targoviste, meditatii matematica copii Targoviste, piscina cu bile, Elsa, Cenusareasa, Battman, Spiderman Targoviste, Elsa Targoviste, personaje, animatori Targoviste, actori animatori, animatori profesionisti Targoviste, actori Targoviste, tobogan gonflabil, centru de joaca Targoviste, centru de meditatii Targoviste, animatori profesionisti, Costume de carnaval, serbare Targoviste, ursitoare Targoviste, ursitoare Dambovita, ursitoare Titu, ursitoare Gaiesti, ursitoare Moreni, ursitoare Ploiesti, ursitoate Campina, ursitoare frumoase, ursitoare copii, ursitoare botez, ursitoare botez Gaiesti, copi, copii, copiii, meditatii matematica clasa V, meditatii matematica clasa 5 Targoviste, meditatii matematica clasa 6 Targoviste, serbari Targoviste, loc de joaca exterior, loc de joaca copii exterior Targoviste, before school Targoviste, beforeschool Targoviste, teme Targoviste, efectuarea temelor copii clasele V-VIII Targoviste, excursii copii Targoviste, activitti copii Targoviste, cursuri copii Targoviste, scoala de vara Targoviste, copilul Targoviste, vacanta copii Targoviste, vacanta de vara loc de joaca Targoviste, vacanta de vara activitati Targoviste, petrecere tematica Elsa Targoviste, petrecere tematica Frozen Targoviste, invitatii zi de nastere copii Targoviste, invitatii Elsa Targoviste, Costum Elsa Targoviste,
Cenusareasa copii Targoviste, petrecere tematica cu pirati Targoviste, petrecere copii cu pirati Targoviste, cea mai frumoasa perecere zi de nastere Targoviste, petrecere zi de nastere Targoviste, petrecere Frozen Elsa Targoviste, petrecere regatul de gheata Targoviste, Elsa, frozen Targoviste, costum Elsa, costum Frozen, rochita Elsa, rochita regatul de gheata, pirat, pirati Targoviste, jocurile copilariei Targoviste, muzeu, teatru Targoviste, copii teatru muzeu Targoviste, ateliere copii Targoviste, instructor dans Targoviste, facepainting, face painting, baloane modelate Targoviste, modelaj baloane, baloane, pictura pe fata, pictura pe fata Targoviste, jocuri copii Targoviste, concursuri copii Targoviste, jocuri distractive copii, vacanta de vara distractie Targoviste, tabere copii, tabara copii, petreceri pirati targoviste, firma organizari petreceri targoviste, pret firma organizari petreceri targoviste, firma organizari perteceri copii targoviste, locuri joaca pentru copii targoviste, joaca copii targoviste, locuri joaca targoviste, pret locuri joaca targoviste, joaca copii targoviste, locuri joaca copii dambovita, locuri joaca copii gaesti, locuri joaca copii titu, locuri joaca copii moreni.

Facebook Icon